Systimber bijgebouw Inspiratiecentrum De Pinte

Bezoek Inspiratiecentrum De Pinte met bijgebouw, hoeve & villa

Een bezoek aan ons Inspiratiecentrum De Pinte nabij Gent is ongetwijfeld de moeite waard om de unieke look & feel van Systimber bijgebouwen of woningen te ervaren. De geur, gezelligheid en ruimtelijk comfort van massief hout vertaalt zich best tijdens een live rondleiding. Tenslotte zal je er een leven lang in wonen, werken en genieten. 

In ons Inspiratiecentrum De Pinte kan je een gerenoveerde hoeve met erfgoedstatus, een moderne en lichtrijke villa in houtbouw, een polyvalent zwart bijgebouw met zadeldak en ons cozy Systimber Mini tuinkantoor bezichtigen.

Het Systimber bijgebouw werd ingericht als poolhouse en lounge maar bevat ook een mezzanine om gasten te slapen te leggen en jou gezellig in terug te trekken voor wat me-time. De zwarte look, de natuurleien zadeldakafwerking en  strakke aluminium ramen geven het geheel een tijdloze en moderne uitstraling. Het bijgebouw meet ongeveer 7m (lang) x 3,5m (breed) en 4m hoog met een zwevend terras op schroefpalen van zo’n 4,5x op 2,5m. 

De moderne, tijdloze villa laat iedereen dromen van een moderne woonst in houtbouw. De grote woonruimtes, gezelligheid en lichtrijke raampartijen zorgen ervoor dat aan alle woonvereisten voldaan wordt. De massief houten balken die onopvallend verwerkt werden in het interieur zorgen voor een warme toets zonder afbreuk te doen aan het moderne interieur.  

 

Laat je meevoeren in de wondere wereld van massief hout...

De gerenoveerde hoeve – fermette in landelijke stijl is geklasseerd als beschermd erfgoed. Bij aankoop werd het dak verwijderd, de binnenschil gestript en de buitenmuren zo veel mogelijk bewaard. Er werden een nieuwe fundering, nieuwe ramen en deuren en ecologische isolatie  toegevoegd aan het geheel. De binnenschil werd vervolgens met Systimber massief houten balken afgewerkt omdat dit perfect tussen de bestaande gevels inpaste. Van buitenaf een klassieke Belgische fermette in baksteen, binnenin een massief houten gerenoveerde werkruimte.

De Systimber Mini is een gezellig tuinkantoortje op maat gemaakt van de stadstuin, makkelijk te plaatsen en snel in gebruik. De standaardprijs is vanaf €28 450 excl. btw. De prijs verandert wanneer je het model aanpast of zaken toevoegt/weglaat. 

Wij hebben ook Inspiratiecentra in Tervuren en Somme-Leuze waar je tuingebouwen voor diverse doeleinden kan bekijken. Daarnaast werken wij samen met een groep ambassadeurs die hun bijgebouw openstellen voor bezichtiging na afspraak.

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Deel dit artikel

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]