Systimber Tiny houten tuingebouw

Systimber Classics -
4 kant- en-klare standaardmodellen

De Systimber Classics zijn een unieke reeks houten bijgebouwen en de perfecte aanvulling voor elke achtertuin. Deze kant-en-klare tuingebouwen worden gemaakt met het gepatenteerde Systimber Houtschakelbouwsysteem en komen in 4 verschillende uitvoeringen met elk hun eigen karakter en uitstraling: Mini, Tiny, Country en Minimal.

Tevens zijn alle uitvoeringen beschikbaar in 2 verschillende groottes, kortom voor elk wat wils. Gemaakt van hoogwaardig massief hout bieden de Systimber Classics een comfortabele en persoonlijke ervaring. De natuurlijke houten afwerking sluit naadloos aan bij het buitenleven en voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke achtertuin.

De tuingebouwen dienen elke gelegenheid: een polyvalent bijgebouw, een poolhouse, een tuinkantoor, een tuinatelier voor creatieve zelfstandige ondernemers (zeepatelier, juwelenstudio, fotostudio, yogastudio, personal fitness…) of tuinlounge…

Maak kennis met Systimber Mini, de ideale relax- of thuiswerkplek.

Vergroot je focus en laat je creativiteit flowen, geïnspireerd door het groen van je tuin. Deze compacte en comfortabele tuinstudio biedt alle voordelen van thuiswerken, zonder de nadelen.

Onze Systimber Mini is ontworpen op maat van de stadstuin maar past in elke groene of stedelijke omgeving.

Systimber Mini One
Systimber Tiny Classics
Systimber Tiny houten bijgebouw

Dit prachtige houten bijgebouw is de perfecte aanvulling voor elke achtertuin. Het zadeldak biedt voldoende hoofdruimte en de natuurlijke houten afwerking past naadloos bij het buitenleven. 

Duurzaam, dit bijgebouw is gebouwd om de elementen te weerstaan en een comfortabele en persoonlijke ervaring te bieden. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk te installeren en te onderhouden, terwijl het toch voldoende ruimte biedt voor al uw behoeften. Verfraai uw buitenruimte met dit functionele en stijlvolle bijgebouw.

 

2 UITVOERINGEN - COSY & HUMBLE

  • Cosy – 15m² met optie terras 4,5m²
  • Humble – 21m² met optie terras 5,25m².
  • Beide hebben aluminium raamprofielen met zonnewerend glas: 1 voorgevel met buitendeur en 3 grote raampartijen aan de zijkant.
Systimber Tiny houten bijgebouw

VIER STANDAARDMODELLEN VOOR ELK GEBRUIK

COMPLETE ONTZORGING

SNEL KANT-EN-KLAAR
GELEVERD

De Systimber Country, het elegante massief houten bijgebouw met licht hellend dak. Zowel de natuurlijke houten look & feel als het typerende schuine dak dragen bij aan het visuele uitstraling van de Systimber Country.

 
Het schuine dak zorgt niet enkel voor een landelijke toch moderne look maar ook voor optimale afvoer van regenwater zonder bijkomende hellingslatten te gebruiken. De Systimber Country is voor de durvers die het graag anders zien.

2 UITVOERINGEN - COSY & HUMBLE

  • Cosy – 15m² (3x5m) met optie terras 7,5m²
  • Humble – 21m² (3,5x6m) met optie terras 9m².
  • Beide hebben aluminium raamprofielen met zonnewerend glas: 1 voorgevel met schuifraam en zijgevel met 1 vast raam.
Systimber Country tuinatelier
Systimber Country tuinatelier
Systimber Minimal poolhouse tuingebouw
Systimber Minimal poolhouse

Maak kennis met de Systimber Minimal, ons innovatief massief houten bijgebouw met plat dak. Dit bijgebouw is perfect voor wie een moderne en minimalistische look wenst zonder in te boeten aan functionaliteit. De raampartijen sluiten naadloos op de dakranden en aansluitende muren voor een moderne uitstraling.

Het platte dakontwerp maakt het ook eenvoudig te onderhouden en te reinigen. De natuurlijke houten afwerking voegt een rustiek tintje toe dat naadloos aansluit bij elke buitenomgeving. Een voltreffer en prachtige aanvulling voor de kubistische architectuur van uw woning.

2 UITVOERINGEN - COSY & HUMBLE

  • Cosy – 15m² (3x5m) met optie terras 4,5m²
  • Humble – 21m² (3,5x6m) met optie terras 5,25m².
  • Beide hebben aluminium raamprofielen met zonnewerend glas: 1 voorgevel met buitendeur en 3 grote raampartijen aan de zijkant. Dak wordt afgewerkt met EPDM-dakbedekking.

Systimber Inspiratiebrochure

Download onze inspiratiebrochure met onze realisaties in Maatwerk, Classics of QuickSpaces. Bijgebouwen voor elke toepassing. Comfortabel, duurzaam & warm.

Systimber Classics voor iedereen

Rondom rond massief hout

Prijzen vanaf € 24 999

(excl. btw, schroefpalen & transport)

De Systimber Classics zijn de perfecte aanvulling voor elke achtertuin. Het massief houten karakter met grote lichtpartijen zorgt voor een open, lichtrijk gevoel dat buiten naar binnen brengt. 

De vier modulaire tiny houses bieden de ideale oppervlakte om rustig te werken, comfortabel te genieten of de drukte te onvluchten voor wat kwalitatieve me-time. Het bijgebouw kan ook dienen als extra opslagruimte, of een verlenging van je huis waar de kids kunnen spelen of gamen.

De verschillende uitvoeringen: modern-minimalistisch met plat dak, klassiek met zadeldak, landelijk chique of elegant met een licht hellend (shed) dak. Alle daktypes zorgen voor een goede afvoer van het regenwater.

Tuinatelier Marie Belle Systimber

10 voordelen die je doen nadenken

DUURZAAMHEID
Hout is een hernieuwbare bron en wordt beschouwd als een milieuvriendelijker bouwmateriaal dan andere.
KOSTENEFFECTIEF
Hout is vaak minder duur dan andere bouwmaterialen, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor de bouw.
ISOLATIE
Hout is een natuurlijke isolator, wat betekent dat het kan helpen om gebouwen warm te houden in de winter en koel in de zomer, wat resulteert in energiebesparing.
VEELZIJDIGHEID
Hout kan worden gebruikt in een breed scala aan
bouwtoepassingen, van raamwerk en vloeren tot gevelbekleding en dakbedekking.
ESTHETIEK
Hout heeft een natuurlijke schoonheid die het uiterlijk van een gebouw kan verbeteren en een warme en uitnodigende sfeer kan creëren.

SNELHEID VAN BOUWEN
Hout is relatief licht en gemakkelijk te bewerken, waardoor de
bouwtijd vaak sneller is dan bij andere materialen.
LICHTGEWICHT
Hout is een lichtgewicht materiaal, waardoor het gemakkelijker
te hanteren en te vervoeren is tijdens de bouw. Dit kan ook de
belasting op de fundering verminderen en de kosten van het
gebouw verlagen.
BRANDWEREND
Hout heeft natuurlijke brandwerende eigenschappen, en wanneer het behandeld is met brandvertragers kan het een klasse A brandklasse hebben, het hoogste niveau van brandwerendheid.
AARDBEVINGSBESTENDIGHEID
Houten gebouwen zijn flexibeler dan andere soorten gebouwen en zijn beter bestand tegen aardbevingen.
CO²-OPSLAG
Hout kan koolstofdioxide opslaan die anders in de atmosfeer terecht zou komen als de bomen niet geoogst zouden worden.

Systimber Kortrijk tuinstudio met slaapbed

Werken.

Systimber Classics zijn ideaal als tuinkantoor met comfortabele werkplek. Het multifunctionele bijgebouw kan naar wens ingericht worden, dus er is de mogelijkheid de ruimte om te bouwen tot fotostudio, beauty salon, pottenbakkersatelier, zeepatelier, personal fitness, yogastudio, muzikale componeerruimte, juweelatelier… De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij het houten karakter geniet je het hele jaar door van een optimale temperatuur en akoestische geluidsdemping.
interieur systimber houten tiny house

Rust.

Kom tot rust in jouw natuurlijke outdoor space. Hier heb je ruimte om je even terug te trekken uit de drukte van de woning en het leven. Geniet van een zalig momentje me-time in deze leefruimte, omgeven door het groen en de rust van jouw tuin.

Extra ruimte

Systimber Classics zijn multifunctionele bijgebouwen die met of zonder interieur, bar of extra technieken besteld kunnen worden. 

Er kan een standaardmodel gekozen worden in één van de 2 uitvoeringen, of er kan verder aangepast worden onder het kader van ‘maatwerk’. Tijdens een ontwerpbespreking verkennen we de wensen en daarna gaan we een 3D-ontwerp op maat designen dat aansluit op de beschikbare ruimte en noden.

Verkiest u maatwerk voor het tuingebouw van uw dromen?

Systimber kent zijn oorsprong in het aanleveren van maatwerk.

Tijdens een ontwerpbespreking zitten we samen om uw droomproject in 3D-ontwerp om te zetten. De Systimber professionals brengen graag een bezoek op de locatie van uw project om de omgeving en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens nemen we u mee in een één-op-één sessie waarbij we uw droomproject volledig uitschetsen in 3D op een groot scherm.

Hierbij houden we rekening met uw wensen en brengen we onze adviezen graag aan. We stemmen de locatie af, geven een inzicht in het schaduwverloop, spelen met ruimtes en afmetingen, etc.

Nadien krijgt u van ons alle plannen, het 3D bestand van uw droomproject en de nodige documenten om uw bouwaanvraag succesvol af te ronden. U ontvangt van ons ook een gedetailleerde offerte op maat die we samen
overlopen.

Bel meteen voor
een afspraak