Facebook pixel

WAAROM EEN TUINKANTOOR?

Ongestoord van thuis doorwerken is niet evident. Vaak zijn er kinderen in de nabijheid, hoort men het huishoudelijk lawaai op de achtergrond… Dit komt de concentratie en productiviteit niet ten goede. Bovendien heeft niet iedereen het comfort van een aparte bureauruimte in huis en is het voortdurend verhuizen van de werkplek niet comfortabel.

Een tuinkantoor is dé perfecte plek om ongestoord en in alle rust van thuis uit te kunnen werken. Werken met uitzicht op je tuin, perfect om helemaal zen en met volledige concentratie er tegenaan te gaan!

Tegelijkertijd ben je maar een paar passen verwijderd van je deur.
Bye Bye file!

TINY BACKYARD OFFICE

ONGESTOORD VAN THUIS UIT WERKEN. ONTDEK ONZE MODELLEN

Een tiny backyard office, of klein tuinkantoortje betreft een bescheiden ruimte van 15-20m2 dat in de tuin kan worden geplaatst en waar een comfortabele werkplek kan worden georganiseerd.
De kantoren zijn makkelijk en snel te plaatsen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in stadstuintjes: er is geen kraan nodig voor transport of opbouw.
De modelletjes werden ontworpen in functie van betaalbaarheid en zijn onklopbaar naar prijs/kwaliteit verhouding toe.

OFFERTE

U hebt een project en wil meer info wat u dit concreet zou kosten?
Dan nemen wij graag contact met u op voor een afspraak.

EENVOUDIG & SNEL

De opbouw van een Systimber tuinkantoor is snel en eenvoudig en een kwestie van dagen. Je kan daarbij kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken of alles te laten monteren door een professioneel bouwteam. Door te werken met een schroeffundament blijft de tuin onbeschadigd en is er geen droogtijd. Ook maakt dit een betonplaat overbodig wat zorgt voor minder CO2 uitstoot, en houdt het tuinkantoor verplaatsbaar!

Meteen na de opbouw kan het tuinkantoor in gebruik worden genomen!

NIEUWE TECHNOLOGIE

Houtschakelbouw is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van de massieve balken opvangt. Alle verbindingen en verankeringen zitten verborgen. Alle voegen en knooppunten zijn flexibel afgedicht en garanderen een optimale water-, lucht- en geluidsdichtheid.

AWARDS

HOUTEN KOP 2015

BOUWINOVATIE ARCHITECTENPRIJS 2016

TROEVEN

• massief

• duurzaam: circulair, ecologisch en verplaatsbaar

• meteen afgewerkt

• hoog thermisch & akoestisch comfort

• lokale productie

• eenvoudig en snel op te bouwen

• geen zwaar montagematerieel vereist

• mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen

• kleiner dan 40m² niet vergunningsplichtig*

* laten bevestigen bij uw gemeente