Systimber Mini One tuinkantoor

Waarom kiezen voor een Systimber tuinkantoor?

Ongestoord thuiswerken is niet makkelijk: kinderen, huishoudelijk lawaai op de achtergrond, de buren, te weinig werkruimte of een niet-aangepaste omgeving. Dit komt de concentratie en productiviteit niet ten goede. Bovendien heeft niet iedereen het comfort van een aparte bureauruimte in huis en is het voortdurend verhuizen van de werkplek niet comfortabel.

Een tuinkantoor is dé perfecte plek om ongestoord en in alle rust van thuis uit te kunnen werken. Werken met uitzicht op je tuin, perfect om helemaal zen en met volledige concentratie er tegenaan te gaan!

Tegelijkertijd ben je maar een paar passen verwijderd van je deur.
Bye Bye file!

houten tuinkantoor interieur comfortabele thuiswerkplek

COMFORTABELE THUISWERKPLEK IN JE HOME OFFICE

Geïnspireerd werken vanuit het groen van de tuin

Een tuinkantoor of -studio, hobbyatelier of polyvalent bijgebouw betreft vaak een bescheiden ruimte van 15 à 20m² dat in de tuin geplaatst kan worden en waar een comfortabele thuiswerkplek ingericht kan worden.
Onze massief houten tuinkantoren zijn makkelijk en snel te plaatsen dankzij het meccanosimpel houtschakelbouwsysteem en de zwevende vloerplaat op schroefpalen. Dit ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals op een helling, boven water of in stadstuintjes: er is geen kraan of zwaar materiaal nodig voor transport of opbouw. We dragen het tuinkantoor gewoon via de voordeur naar binnen en bouwen balk per balk op in de tuin.
Onze tuingebouwen zijn volledig op maat van uw wensen en kunnen nog verder afgewerkt worden maar dat is zeker geen must

OFFERTE

U hebt een project en wil meer info wat u dit concreet zou kosten?
Dan nemen wij graag contact met u op voor een afspraak.

EENVOUDIG & SNEL

De opbouw van een Systimber tuinkantoor is snel en eenvoudig en een kwestie van dagen. Je kan daarbij kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken of alles te laten monteren door een professioneel bouwteam. Door te werken met een schroeffundament blijft de tuin onbeschadigd en is er geen droogtijd. Ook maakt dit een betonplaat overbodig wat zorgt voor minder CO2 uitstoot, en houdt het tuinkantoor verplaatsbaar!

Meteen na de opbouw kan het tuinkantoor in gebruik worden genomen!

NIEUWE TECHNOLOGIE

Houtschakelbouw is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van de massieve balken opvangt. Alle verbindingen en verankeringen zitten verborgen. Alle voegen en knooppunten zijn flexibel afgedicht en garanderen een optimale water-, lucht- en geluidsdichtheid.

Systimber Mini One – ons populairste tuinkantoor

Maak kennis met Systimber Mini One, de ideale relax- of thuiswerkplek. Vergroot je focus en laat je creativiteit flowen, geïnspireerd door het groen van je tuin. Deze moderne en comfortabele tuinstudio biedt alle voordelen van thuiswerken, zonder de nadelen. Dankzij het massieve hout win je extra binnenruimte en geniet je toch het hele jaar door van een optimale temperatuur en akoestische geluidsdemping.

Onze Systimber Mini One is ontworpen op maat van de stadstuin maar past in elke groene of stedelijke omgeving. Dit comfortabele tuinkantoor staat in slechts 1 à 2 dagen gebruiksklaar in de tuin. Wij bouwen 100% op maat, dus u kan deze tuinconstructie verder naar wens uitbreiden of afwerken.

Voor meer informatie, klik hier.

Lanceerprijs: €19 900

(Excl. BTW – zie details prijs hier)

Systimber Mini One tuinkantoor

AWARDS

HOUTEN KOP 2015

BOUWINOVATIE ARCHITECTENPRIJS 2016

TROEVEN

• massief

• duurzaam: circulair, ecologisch en verplaatsbaar

• meteen afgewerkt

• hoog thermisch & akoestisch comfort

• lokale productie

• eenvoudig en snel op te bouwen

• geen zwaar montagematerieel vereist

• mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen

• kleiner dan 40m² niet vergunningsplichtig*

* laten bevestigen bij uw gemeente