Een tuinkantoor creëert extra ruimte om in te werken maar ook om te leven & te genieten.

Nood aan extra ruimte? Je wil graag ongestoord kunnen thuiswerken? Je werkt nu vanuit de garage en wil een aangenamere plek om je bijberoep uit te oefenen? Dan is een Systimber tuinkantoor de juiste oplossing voor jou.

Een polyvalente tuinstudio voor iedereen

Het moderne tuinkantoor is niet enkel een plek om te werken maar ook om van te genieten en in te leven. Naast een stille werkruimte in de tuin, is het de perfecte plek om bv. een lounge te plaatsen om bezoek te ontvangen, ideaal om er creatief te knutselen of een tuinberging te creëren voor extra bergruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om in Systimber tuinstudio’s een mezzanine te plaatsen zodat gasten kunnen blijven overnachten.

Een Systimber tuinstudio of tuinatelier is:

  • 100% maatwerk en in te richten naar keuze
  • rondom rond in massief hout (8cm dik) wat een akoestisch en thermisch isolerend karakter heeft.
  • in 2 à 5 dagen opgebouwd dankzij de meccanosimpele balk-per-balk houtschakelbouwtechniek
  • geplaatst op zwevende vloerplaat met schroeffundament waardoor er bijna geen beschadiging aan de tuin is
  • duurzaam & circulair
houten tuinkantoor interieur comfortabele thuiswerkplek
Systimber Mini One tuinkantoor

COMFORTABELE THUISWERKPLEK IN JE HOME OFFICE

Geïnspireerd werken vanuit het groen van de tuin

Een tuinkantoor of -studio, hobbyatelier of polyvalent bijgebouw betreft vaak een bescheiden ruimte van 15 à 20m² dat in de tuin geplaatst kan worden en waar een comfortabele thuiswerkplek ingericht kan worden.
Onze massief houten tuinkantoren zijn makkelijk en snel te plaatsen dankzij het meccanosimpel houtschakelbouwsysteem en de zwevende vloerplaat op schroefpalen. Dit ook op moeilijk bereikbare plaatsen zoals op een helling, boven water of in stadstuintjes: er is geen kraan of zwaar materiaal nodig voor transport of opbouw.

We dragen het tuinkantoor gewoon via de voordeur naar binnen en bouwen balk per balk op in de tuin.
Onze tuingebouwen zijn volledig op maat van uw wensen en kunnen verder naar wens afgewerkt worden maar dat is zeker geen must.

Ontwerp houten bijgebouw met lessenaarsdak
ontwerp houten bijgebouw plat dak
ontwerp houten bijgebouw Systimber zadeldak

EENVOUDIG & SNEL

De opbouw van een Systimber tuinkantoor is snel en eenvoudig en een kwestie van dagen. Je kan daarbij kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken of alles te laten monteren door een professioneel bouwteam. Door te werken met een schroeffundament blijft de tuin onbeschadigd en is er geen droogtijd. Ook maakt dit een betonplaat overbodig wat zorgt voor minder CO2 uitstoot, en houdt het tuinkantoor verplaatsbaar!

Meteen na de opbouw kan het tuinkantoor in gebruik worden genomen!

OFFERTE

U hebt een project en wil meer info wat u dit concreet zou kosten?
Dan nemen wij graag contact met u op voor een afspraak.

NIEUWE TECHNOLOGIE

Houtschakelbouw is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van de massieve balken opvangt. Alle verbindingen en verankeringen zitten verborgen. Alle voegen en knooppunten zijn flexibel afgedicht en garanderen een optimale water-, lucht- en geluidsdichtheid.

Systimber Mini One – ons populairste tuinkantoor

Maak kennis met Systimber Mini One, de ideale relax- of thuiswerkplek. Vergroot je focus en laat je creativiteit flowen, geïnspireerd door het groen van je tuin. Deze moderne en comfortabele tuinstudio biedt alle voordelen van thuiswerken, zonder de nadelen. Dankzij het massieve hout win je extra binnenruimte en geniet je toch het hele jaar door van een optimale temperatuur en akoestische geluidsdemping.

Onze Systimber Mini One is ontworpen op maat van de stadstuin maar past in elke groene of stedelijke omgeving. Dit comfortabele tuinkantoor staat in slechts 1 à 2 dagen gebruiksklaar in de tuin. Wij bouwen 100% op maat, dus u kan deze tuinconstructie verder naar wens uitbreiden of afwerken.

Voor meer informatie, klik hier.

Lanceerprijs: €28 450

(Excl. BTW – zie details prijs hier)

Systimber Mini One tuinkantoor

AWARDS

HOUTEN KOP 2015

BOUWINOVATIE ARCHITECTENPRIJS 2016

TROEVEN

• massief

• duurzaam: circulair, ecologisch en verplaatsbaar

• meteen afgewerkt

• hoog thermisch & akoestisch comfort

• lokale productie

• eenvoudig en snel op te bouwen

• geen zwaar montagematerieel vereist

• mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen

• kleiner dan 40m² niet vergunningsplichtig*

* laten bevestigen bij uw gemeente