Vakantiewoning in hout Systimber

Opening Tuinstudio Somme-Leuze

Wij zijn blij de opening van onze nieuwe Tuinstudio in Somme-Leuze aan te kondigen, dicht bij Durbuy en Namen. Met het vakantiebijgebouw in hartje Ardennen willen we onze bezoekers het unieke vakantiegevoel van Systimber laten ervaren. Alsook zijn we dichter bij onze Waalse en Franse klanten.

De Systimber tuinstudio bestaat rondom rond uit zwart gebeitst massief hout en heeft donkere natuurleien als dakbedekking. Het bijgebouw heeft een bewoonbare grondoppervlak van 16m² en het totale oppervlak met terras is 35m². Het tuingebouw kan ingericht worden als compacte vakantiewoning met slaapmezzanine en douche maar ook als tuinkantoor, poolhouse of een polyvalent bijgebouw.

Tijdens het bezoek krijgt u een rondleiding, uitleg over Systimber, de houtschakelbouwmethode, onze werkwijze en kan u plannen en voorbeeldoffertes inkijken van projecten die aansluiten op uw wensen.

Wij hebben ook Inspiratiecentra in Tervuren en De Pinte waar je modelwoningen, een aanbouw, renovatie en polyvalente tuingebouwen kan bekijken. Daarnaast werken wij samen met een groep ambassadeurs die hun bijgebouw openstellen voor bezichtiging na afspraak.

Boek uw vrijblijvende bezichtiging in Somme-Leuze

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Deel dit artikel

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]