Facebook pixel
Tuinkantoor model tervuren brussel

Bezoek Inspiratiecentrum Tervuren met tuinkantoor

In jouw zoektocht naar het ideale bijgebouw is het belangrijk om een bezoek te brengen aan een Inspiratiecentrum met echte modelbijgebouwen waar je de look & feel van het tuinkantoor kan ervaren. Een foto of render op een pc-scherm kan heel erg verschillen met het uiteindelijke resultaat. 

Klanten kiezen voor Systimber omdat onze bijgebouwen een uniek gevoel overbrengen: gezelligheid, warmte, ruimte en comfort. Deze vier eigenschappen zijn belangrijk in een tuingebouw want je zal er uiteraard een leven lang tijd doorbrengen.

Wens je graag een vrijblijvend bezoek te brengen aan dit tuinkantoor in het Inspiratiecentrum Tervuren? Contacteer ons dan voor een afspraak. Tijdens het bezoek krijgt u een rondleiding, uitleg over Systimber, houtschakelbouw en onze werkwijze en kan u plannen en voorbeeldoffertes inkijken.

Wij hebben ook Inspiratiecentra in Kortrijk en De Pinte waar je modelwoningen, een aanbouw, renovatie en tuingebouwen kan bekijken. Daarnaast werken wij samen met een groep ambassadeurs die hun bijgebouw openstellen voor bezichtiging na afspraak.

Deze artikels interesseren jou misschien ook

vacature finance manager

Vacature Finance Manager

Als Finance Manager bij Systimber ben je de rechterhand van de CEO en verantwoordelijk voor de boekhouding en financieel – administratieve processen van de onderneming.

Read More »

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

HEB JE EEN AANVRAAG OF VRAAG?

NEEM DAN CONTACT OP VIA ONDERSTAAND FORMULIER

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER