tuinstudio kortrijk bijgebouw

Werk een dagje in tuinkantoor Systimber Kortrijk

Deze actie is afgelopen maar iedereen is welkom het Inspiratiecentrum in De Pinte te bezoeken.

In jouw zoektocht naar het ideale tuinkantoor is het belangrijk om de échte look & feel te ervaren. van het thuiswerkplekje waar jij binnenkort veel tijd zal doorbrengen. Een foto of render kan namelijk heel erg verschillen met het uiteindelijke resultaat.

Wij bieden jou nu de kans om een dagje te werken in één van onze tuinkantoren. Eva, Systimber adviseur regio West-Vlaanderen stelt haar tuinstudio open op maandagen & woensdagen voor kandidaat-kopers die het Systimber gevoel willen ervaren. Wij begrijpen dat investeren in een bijgebouw een grote beslissing is die je maar best doordacht neemt, daarom helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Wens je graag een dagje te werken in de tuinstudio in Kortrijk, maak dan een afspraak via ons contactformulier met de melding dat je geïnteresseerd bent in het uitproberen van het tuinkantoor.

Als je gewoon een vrijblijvend bezoek wenst te brengen aan dit tuinkantoor, kan dat uiteraard ook. Naast het polyvalente tuingebouw met slaapmogelijkheid, keukentje en berging kan je in Kortrijk ook een gerenoveerde woning met aanbouw bezichtigen. Tijdens het bezoek krijg je een rondleiding, uitleg over Systimber, houtschakelbouw en onze werkwijze en kan u gerealiseerde plannen en voorbeeldoffertes inkijken.

Is Kortrijk niet meteen bij jou in de buurt? Wij hebben ook Inspiratiecentra in Tervuren en De Pinte waar je modelwoningen, een aanbouw, renovatie en bijgebouwen kan bekijken. Daarnaast werken wij samen met een groep ambassadeurs die hun bijgebouw openstellen voor bezichtiging na afspraak.

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Deel dit artikel

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]