Virtual Systimber Mini One

Plaats een Systimber bijgebouw in je tuin dankzij Virtual Reality!

In jouw zoektocht naar het ideale bijgebouw is het belangrijk om je goed te kunnen inbeelden hoe het bijgebouw in jouw tuin zal passen en hoe dat er zal uitzien… Tot voor kort kon dat slechts met jouw fantasie (als je geen architecturale programma’s uitprobeert uiteraard). Dat is verleden tijd, wij combineren het beste van 2 werelden: Virtual Reality en de unieke look & feel van Systimber. Virtual Systimber.

Met behulp van een QR-code die je scant met jouw gsm (via je camera of een QR-scanner app) kan je nu jouw tuin of omgeving scannen en het bijgebouw daarin plaatsen. Je kan vervolgens rond de constructie wandelen, het geheel vergroten of verkleinen, inzoomen en zelfs in het bijgebouw rondlopen. Je kan foto’s en video’s maken van het ideaalbeeld om die vervolgens terug te koppelen naar ons. Dit niet één keer maar onbeperkt…

Momenteel hebben we zo’n 12 bijgebouwen omgezet tot een QR-code maar daar komen er vast nog een heleboel bij. In dit artikel delen wij 1 QR-code van de Systimber Mini One, daar komen er snel meer bij. Op die manier helpen wij onze klanten een duidelijk beeld te schetsen van wat het betekent te wonen, te werken en te leven in een Systimber. We brengen de Systimber ervaring naar jou.

Als je die virtuele Systimber niet mis vindt staan in jouw tuin, kan je langskomen voor een écht bezoekje in van onze Inspiratiecentra bezoeken in Tervuren, De Pinte of Kortrijk.

Scan onderstaande QR-code terwijl je op de geschikte plek staat en ervaar Virtual Systimber!

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Deel dit artikel

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]