Houten mantelzorgwoning in de tuin? Zelfstandig wonen maar toch niet alleen…

Houten mantelzorgwoning in de tuin? Zelfstandig wonen maar toch niet alleen…

Nadia wordt al een jaartje ouder en vind haar huis te groot voor haar alleen. Alleen naar een appartement verhuizen of een serviceflat huren zag ze niet zitten. “Het liefst ben ik zo dicht mogelijk bij mijn kinderen & kleinkinderen, daarom ben ik op zoek naar een oplossing dicht bij hen waar ik toch zelfstandig kan blijven wonen zodat ieder zijn privacy blijft behouden.”

Woonunit in de tuin

De dochter van Nadia stelde zelf voor om bij haar in de tuin te komen wonen: ze heeft 4 kinderen en kon de extra hulp zeker gebruiken. “Dit is voor beide een win-winsituatie, als mijn dochter hulp nodig heeft met de kleinkinderen ben ik op een paar passen van hun huis, maar als ik hulp nodig hebt geldt dat ook.”

Voordelig en snel houtbouwsysteem

Nadia en haar dochter gingen samen op zoek naar een mantelzorgwoning die in de tuin kon geplaatst worden en die alle ruimte bood om zelfstandig te kunnen wonen. Ze wouden een systeem dat snel kon geplaatst worden, maar een containerwoning zagen ze niet zitten. “Omdat mijn dochter nog steeds een mooi zicht wou op haar tuin waren we op zoek naar een mantelzorgwoning die ook een mooie en gezellige uitstraling had. Toen we van Systimber hoorden waren we meteen verkocht, het hout is zeer mooi en het is mogelijk om de woonunit zó snel te bouwen dat mijn dochter en kleinkinderen niet eens zullen merken dat er ineens een woning in hun tuin staat”, lacht Nadia.

Met Systimber is de woning helemaal aangepast aan de noden en behoeften van Nadia. Omdat met dit systeem de houten balken langs de binnenzijde ook meteen afgewerkt zijn, is het bijgebouw meteen woonklaar. Dit in combinatie met de lage verwarmingskosten door de isolerende eigenschappen van het hout zorgt voor extra besparingen.

 

Meer weten of ook een mantelzorgwoning nodig? Contacteer ons via info@systimber.com

 

 

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]