Files naar het werk vermijden? Plaats een houten tuinkantoor!

Files naar het werk vermijden? Plaats een houten tuinkantoor!

 

Jan is zelfstandige en huurde tot voor kort een commercieel pand op een half uurtje rijden van huis om zijn zaak uit te baten. Omwille van de alsmaar groeiende files zocht hij een oplossing dichter bij zijn woonplaats. “De laatste jaren kon ik door de files en werkdruk steeds minder vaak bij mijn gezin zijn. Ik merkte dat ik nood had aan een werkplek dichter bij huis, die me meer rust en minder stress zou bezorgen”.

Rustige en unieke werkplek

Jan ging op zoek naar een oplossing in de buurt, die hem zou toelaten om privé en werk toch nog gescheiden te houden. Na even zoeken kwam hij bij Systimber houtschakelbouw terecht. “Ik kwam op het idee om een kantoor in de tuin te plaatsen maar wou ook niet het gevoel hebben in een tuinhuis te werken.  Systimber bood hier een mooi alternatief met een elegante uitstraling.  Bovendien kon het tuinkantoor op schroefpalen geplaatst worden en zou ik het later nog kunnen verhuizen of verkopen…handig toch?”

Geen vergunning nodig

Een extra voordeel is dat je in Vlaanderen in de regel tot 40m²  kan bijbouwen zonder bouwvergunning.  Ideaal dus voor een tuinkantoor!

 

 

 

*alle persoonsnamen in dit artikel zijn fictief, ter bescherming van de privacy van de opdrachtgever

 

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]