Een tuinatelier als hobby ruimte? Eenvoudig en uniek in dit houtbouwsysteem

Uw hobby atelier in eigen tuin? Eenvoudig met Systimber!

 

Ella is kleermaakster in bijberoep maar heeft nog geen eigen plek om ongehinderd haar passie te beleven. Ze droomt al lang van een eigen ruimte waar ze de nodige plaats heeft om comfortabel en in alle rust met haar werk bezig te zijn. “De opdrachten stromen binnen en in huis is er te weinig ruimte om dit te kunnen volhouden. Mijn droom was altijd al om een eigen werkruimte te hebben maar de kosten om een ruimte te huren of te kopen hielden me steeds tegen.”

Eenvoudig en betaalbaar alternatief

Toch voelde Ella dat de tijd rijp was om op zoek te gaan naar een eigen atelier waarbij ze naar betaalbare alternatieven voor het klassieke dure pand zocht.  Na wat zoeken kwam ze bij Systimber houtschakelbouw terecht. “Met Systimber kan ik kiezen voor een ontwerp dat volledig op mijn maat en aan mijn noden aangepast is.”

Meteen “gebruiksklaar”

Omdat met dit systeem de houten balken langs de binnenzijde ook meteen afgewerkt zijn, is het bijgebouw meteen “gebruiksklaar”. De isolerende eigenschappen van hout zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en in combinatie met de kleine oppervlakte zijn er heel weinig verwarmingskosten waardoor nog extra kan worden bespaard.

 

 

 

*Alle persoonsnamen in dit artikel zijn fictief, ter bescherming van de privacy van de opdrachtgever

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]