Uitbreiden in stedelijke omgeving? Een makkie met Systimber Houtschakelbouw.

Uitbreiden in stedelijke omgeving?
Een makkie met Systimber Houtschakelbouw.
Er zijn steeds meer uitbreidingen in de stedelijke omgeving, of het nu gaat over een extra slaapkamer, een bureau voor de zelfstandige of een keuken. Hier kunt u alvast inspiratie terugvinden.

Zelfs op de meest onmogelijke plekken
Veel gezinnen die hun woning wensen uit te breiden in de stad komen al gauw tot realisatie dat dit niet zo evident is als het lijkt. Dikwijls moet er een aanvraag gedaan worden om de straat af te sluiten, moet er gebruik gemaakt worden van een kraan waardoor de kosten al gauw oplopen. Los van het kostenplaatje lopen de verbouwingen dikwijls maanden achterstand op door de nodige aanvragen. Met het systimber systeem zijn moeilijk te bereiken plaatsen geen probleem. Bij de verbouwing die u hier kunt bekijken in Ledeberg was het bijvoorbeeld niet mogelijk om de straat af te sluiten of gebruik te maken van een kraan. Een aanpak waarbij het materiaal snel

Atelier of een bureau
De hedendaagse zelfstandige werkt dikwijls van thuis uit, toch is het algemeen geweten dat het goed is om een onderscheid te maken tussen je huis en je werkomgeving. Een extra ruimte bovenop je dak of in je tuin is hier voor vele zelfstandigen het perfecte antwoordt.

Akoestische kwaliteiten
Het houtschakelbouw systeem heeft een hoge mate van geluidscomfort en bovendien scoort het ook hoger dan je zou verwachten op vlak van isolatie . (aan te vullen)

Veel klanten kiezen ervoor om te verbouwen in fases met ons systeem
Omwille van de verschillende kwaliteiten die we hierboven hebben opgelijst kan de bouwheer ervoor kiezen om de verbouwing in verschillende fases op te delen. In ruwe toestand is het namelijk al bewoonbaar.

Afwerking
Veel gezinnen kiezen ervoor om de systimber houtkit in zijn ruwe toestand te laten omwille van het Scandinavische karakter. Maar dit hoeft natuurlijk niet, gebruikelijk laten ze de binnenkant in de ruwe toestand en gaan ze de buitenkant gaan afwerken in crepie of met baksteen.
Wil je meer leuke tips en inspiratie ontvangen? Volg ons op onze social media kanalen: Facebook, Instagram of Linked In.

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]