Facebook pixel

Tuinstudio om te werken & terug te trekken

Onze klant was op zoek naar een polyvalente tuinstudio met bureau om in te werken tijdens de week en een leefruimte met keuken, slaapkamer & sauna om je even in terug trekken als er nood is aan een beetje me-time.

Na de desigmeeting werd er gekozen voor een bijgebouw met een minimalistische look met grote raampartijen voor veel lichtinval en een plat dak. De zwarte buitenkant contrasteert mooi met de warme houten binnenkant en de kachel nodigt uit tot het gezellig zitten en lezen van een boek. In het weekend kunnen vrienden of familie blijven slapen in het tuingebouw na een avondje uitgaan of samenzijn. In het bijgebouw is een sauna voorzien voor een wellnessmoment. 

Het polyvalente bijgebouw behoudt wel altijd de connectie met de woning. Ook al heb je even nood aan me-time, toch voel je jou niet eenzaam want je kan jouw gezin op een steenworp afstand in de woning zien.

Deze Systimber tuinstudio bevat alles wat je nodig hebt op een klein oppervlak.

Benieuwd naar de voorbeeldofferte of de plannen van dit houten bijgebouw? Maak een afspraak in één van onze Inspiratiecentra waar je modelwoningen en modelbijgebouwen kan bezichtigen of maak een afspraak via Teams voor meer informatie.

Deze artikels interesseren jou misschien ook

vacature finance manager

Vacature Finance Manager

Als Finance Manager bij Systimber ben je de rechterhand van de CEO en verantwoordelijk voor de boekhouding en financieel – administratieve processen van de onderneming.

Read More »

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

HEB JE EEN AANVRAAG OF VRAAG?

NEEM DAN CONTACT OP VIA ONDERSTAAND FORMULIER

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER