Tuinstudio om te werken & terug te trekken

Onze klant was op zoek naar een polyvalente tuinstudio met bureau om in te werken tijdens de week en een leefruimte met keuken, slaapkamer & sauna om je even in terug trekken als er nood is aan een beetje me-time.

Na de desigmeeting werd er gekozen voor een bijgebouw met een minimalistische look met grote raampartijen voor veel lichtinval en een plat dak. De zwarte buitenkant contrasteert mooi met de warme houten binnenkant en de kachel nodigt uit tot het gezellig zitten en lezen van een boek. In het weekend kunnen vrienden of familie blijven slapen in het tuingebouw na een avondje uitgaan of samenzijn. In het bijgebouw is een sauna voorzien voor een wellnessmoment. 

Het polyvalente bijgebouw behoudt wel altijd de connectie met de woning. Ook al heb je even nood aan me-time, toch voel je jou niet eenzaam want je kan jouw gezin op een steenworp afstand in de woning zien.

Deze Systimber tuinstudio bevat alles wat je nodig hebt op een klein oppervlak.

Benieuwd naar de voorbeeldofferte of de plannen van dit houten bijgebouw? Maak een afspraak in één van onze Inspiratiecentra waar je modelwoningen en modelbijgebouwen kan bezichtigen of maak een afspraak via Teams voor meer informatie.

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Systimber circulair bouwen met houtschakelbouw

Wat is circulair bouwen?

  Wat is circulair bouwen? Circulair bouwen is een vorm van duurzaam bouwen waarbij de principes van circulariteit in de bouw worden toegepast. Een gebouw

Read More »

Deel dit artikel

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER