Op vakantie in eigen tuin? Een houten poolhouse maakt het mogelijk.

Op vakantie in eigen tuin? Een houten poolhouse maakt het mogelijk.

 

Een reis naar het buitenland lijkt deze zomer weinig waarschijnlijk… en ook een tripje binnen de landsgrenzen zal niet evident zijn.  Echter, je hoeft niet altijd uren onderweg te zijn om een vakantiegevoel te hebben: een houten poolhouse in de tuin kan soelaas bieden!

Waarom een poolhouse?

Een poolhouse wordt doorgaans gebruikt als kleedkamer en opbergruimte voor de technische installatie van zwembad of zwemvijver.  Geen water in de tuin?  Geen nood!  Een Systimber poolhouse is  veel meer dan een technische ruimte: De rustige en gezellige uitstraling van het massieve houtschakelbouwsysteem geven je meteen dat welverdiende vakantiegevoel.  Bovendien staat Systimber voor een elegante en luxueuze look die meteen ook langs binnen afgewerkt is. Ben jij op zoek naar functionaliteit, kwaliteit en maatwerk? Dan ben je hier aan het goede adres!

 
Maatwerk en veelzijdigheid

Met houtschakelbouw zijn de mogelijkheden onbeperkt en kan je aan jouw poolhouse verschillende invullingen geven. Wil je een wellness met sauna en jacuzzi, een douche- en kleedkamer, een buitenkeuken, kantoorruimte of gastenverblijf?  Je geniet volledige ontwerpvrijheid. Wil je het vakantiegevoel verlengen tot na de zomer? Geen probleem, de isolerende eigenschappen van het massieve hout zorgen voor een aangenaam binnenklimaat waardoor jouw poolhouse geschikt is voor alle seizoenen.

Snel en eenvoudig op te bouwen

De zomervakantie staat voor de deur: wacht niet langer om jouw oase van rust te creëren. De opbouw van een Systimber poolhouse is snel en eenvoudig, en je kan daarbij kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken of alles te laten monteren door een professioneel bouwteam. Door te werken met een schroeffundament blijft de tuin onbeschadigd en is er geen droogtijd. En meteen na de opbouw kan jouw vakantie beginnen!

Geïnteresseerd?

Meer weten of ook een interesse in een poolhouse? Contacteer ons vandaag nog via info@systimber.com  of bel naar 0475 57 47 09.

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]