Snel en betaalbaar bijkomende leefruimte creëren in de tuin?

 

 

Snel en betaalbaar bijkomende leefruimte creëren in de tuin?

Cynthia en Wim hebben een groot gezin met 4 kinderen.  Zij ondervonden een tekort aan ruimte in hun bestaande woning, en gingen op zoek naar een oplossing.  Daarbij overwogen ze eerst de optie van een uitbreiding van hun bestaande woning…maar merkten al snel dat dit een erg dure investering zou zijn.  “Het leek ons leuker en voordeliger om een losstaand bijgebouw te plaatsen dat in een slaapruimte zou voorzien en dat we dan ook als ontspanningsruimte zouden kunnen gebruiken voor het hele gezin.”

Een plaats om tot rust te komen

In hun zoektocht naar een betaalbare oplossing probeerden Wim en Cynthia een alternatief te vinden voor het ordinaire tuinhuis.  Na een bezoek aan het inspiratiecentrum van Systimber waren ze helemaal overtuigd van de look & feel van het systeem. “We vonden het belangrijk dat het bijgebouw niet enkel praktisch maar ook mooi zou zijn.  Bij de Systimber oplossing was zelfs het zadeldak volledig uit hout en dat vonden we echt uniek. We hebben er ook een sauna in geïnstalleerd en zo is het hier echt een plaatsje geworden om volledig te ont-stressen.”

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

“In onze zoektocht hebben we een aantal andere opties bekeken, maar geen ervan was vergelijkbaar met dit systeem. We hebben het gevoel, waar voor ons geld gekregen te hebben,” aldus bouwheer Wim in antwoord op de vraag naar de prijs-kwaliteitverhouding van het systeem.

 

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]