Genieten van een prachtige poolhouse, het hele jaar door? Mogelijk met houtschakelbouw!

Genieten van een prachtige poolhouse, het hele jaar door? Mogelijk met houtschakelbouw!

 

Louise en Steven lieten vorig jaar een buitenzwembad installeren. Ze merkten al snel dat een zwembad gepaard gaat met luchtmatrassen, speelgoed, extra tuinmeubilair enzovoort. “In de zomer hoopten al die spullen zich in onze tuin op, liepen de kinderen ook nat het huis in en uit en dat wouden we een beetje inperken. We besloten dus even rond te kijken voor een poolhouse.” 

Vakantiegevoel in eigen tuin

“En als je dan toch in een poolhouse investeert…waarom er dan geen bouwen die je doorheen de seizoenen kan gebruiken?”, aldus Louise. Kwaliteitsvol materiaal met een lange levensduur en een mooie uitstraling werden de vereisten van Louise en Steven. “We vinden hout een heel mooi en warm materiaal. Bij de zoektocht naar kwaliteit en maatwerk kwamen we dus al snel bij Systimber terecht. We waren meteen verliefd op de rustige en gezellige uitstraling van dit houtschakelbouwsysteem.”

Veel meer dan een bergruimte

Meer dan enkel een opbergruimte kreeg de poolhouse verschillende invullingen al naargelang de tijd van het jaar en de gebruiker, en werd zo een loungeruimte, cocktailbar, gastenverblijf, thuisspa…

“De isolerende eigenschappen van hout zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en in combinatie met de kleine oppervlakte is dit snel opgewarmd.  We zijn uitermate tevreden met deze investering in levenskwaliteit!”, aldus een tevreden bouwheer.

Ook een polyvalente poolhouse bouwen?  Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak: info@systimber.com.

 

 

*alle persoonsnamen in dit artikel zijn fictief, ter bescherming van de privacy van de opdrachtgever

 

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]