Systimber valt opnieuw in de prijzen!

Systimber valt opnieuw in de prijzen!

(Version francophone en bas)

Systimber is opnieuw in de prijzen gevallen, ditmaal op de beurs Bouwinnovatie 2016 te Hasselt, Limburg.

Het nieuwe innovatieve houtbouwsysteem staat er ten toon op de stand van de kersverse partner Ecomat, een regionale verdeler van ecologische bouwmaterialen. Ditmaal sleept Systimber de felbegeerde architectenprijs in de wacht, een bekroning die het krijgt omwille van het innovatieve en tegelijk eenvoudige en praktische karakter van het systeem, én de kostenbesparende mogelijkheden die Systimber aanbiedt.

Systimber is een innovatief bouwprocédé dat toelaat om snel, eenvoudig en efficiënt met massief hout te bouwen. De houten balken worden vertikaal met speciale afstandshouders samengeschakeld, waarbij ruimte wordt gelaten om de natuurlijke zetting van het hout op te vangen. Een flexibele EPDM vult deze ruimte op en garandeert dat de Systimber vloeren, wanden en plafonds in alle omstandigheden luchtdicht blijven. Systimber is wereldwijd gepatenteerd.

Systimber sleepte in oktober vorig jaar ook al de felbegeerde Houten Kop award in de wacht op de Hout en Habitat beurs in Antwerpen. Het is dus de 2de keer in korte tijd dat een jury van vakmensen het systeem bekroont.

Systimber is te vinden op de stand van Ecomat op de Bouwinnovatie beurs 2016 in Hasselt (29-31 Jan en 05-07 Feb), stand 501.

Voor het integrale persbericht van Bouwinnovatie hieromtrent klik hier.

Voor meer informatie, contacteer Wolfgang Verraes, wv@systimbercom.webhosting.be, www.systimber.com

Systimber gagne à nouveau!

Systimber a gagné à nouveau, cette fois-ci à la foire « Bouwinnovatie » à Hasselt, Limbourg. Le nouveau système innovateur de construction en bois massif y est exposé sur le stand de Ecomat, un distributeur régional de matériaux de construction écologiques. Cette fois-ci Systimber a gagné le prix renommé de l’architecte, en raison de son caractère innovant, simple et pratique, et les possibilités de réduction des coûts que le système offre.

Systimber est un système de construction innovateur qui permet une construction rapide, simple et efficace en bois massif. Les poutres en bois sont connectées de façon verticale en utilisant des espaceursspéciaux quigardent un joint de dilatation pour absorber le mouvement naturel du bois. Des imperméabilisationsdoubles en EPDM maintiennent les connectionscomplètementimperméables en toutes circonstances.   Systimber est breveté dans le monde entier.

L’ année passée, Systimber a déjà reçu le prix prestigieux « Houten Kop » à la foire « Hout en Habitat » à Anvers. C’est donc déjà la 2ème fois dans un court laps de temps qu’un jury d’experts a couronné ce système.

Systimber est exposé sur le stand de Ecomat à la foire « Bouwinnovatie » 2016 à Hasselt (29-31 Janvier et 5 à 7 février), stand 501.

Pour le communiqué de presse complet de Bouwinnovatie sur ce sujet, cliquez ici.

Pour plus d’informations, contactez Wolfgang Verraes, wv@systimbercom.webhosting.be, www.systimber.com

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]