vacature monteurs houtbouw

Vacature Monteur – Houtbouwer

Als (assistent) Monteur – Houtbouwer ga je aan de slag onder een montageleider, die jou de knepen van het vak leert.  Zo word je een waardevol lid van het team en de Systimber montage-expert van morgen!   Ook de dienst na verkoop neem je voor jouw rekening, waarbij je voor kleine en grote problemen uitrijdt en snel inzicht verschaft in probleem & oplossing. Bovendien zal je met verschillende teams meelopen, wat de beste leerschool is.

Jij gaat uitsluitend met massief hout werken en onze gepatenteerde houtschakelbouwtechniek toepassen. Deze meccanosimpele techniek met schroefpalen als fundament laat jou toe razendsnel op te bouwen (denk: een huis op een kleine week!). Je gaat een brede waaier aan projecten in allerlei omgevingen realiseren: tuingebouwen, woningen of optops in stadstuintjes of bosrijke omgevingen, boven water of op hellingen… In België en daarbuiten. Geen uitdaging is ons en jou te groot.

DEEL JIJ ONZE MISSIE & VISIE?

Centraal in onze visie en missie staat duurzaamheid en de vereenvoudiging & de vergroening van de bouwsector. Door onze unieke houtbouwtechniek is er minder verspilling en vervuiling. Tegelijkertijd hebben onze klanten volledige designvrijheid en meer ruimte. 

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

  • – Je hebt een technische opleiding (hout) of bent gelijkwaardig door ervaring of interesse. Je hebt een voorliefde voor het werken met hout en de oneindige mogelijkheden ervan. Ervaring met massief hout is geen must, wij voorzien altijd training on the job
  • – Je kan goed in team werken en bent makkelijk in de omgang
  • – Je neemt trots in de kwaliteit van je geleverde werk en haalt persoonlijke voldoening in de afwerking van een project.
  •  

WAT BIEDEN WIJ ONZE MONTEURS – HOUTBOUWERS?

Wij bieden opleiding en training on the job. Een vaste job in een groeiend bedrijf met een aangename werksfeer. Je gaat samenwerken met toffe collega’s die professionalisme hoog in het vaandel hebben. 

Je krijgt uiteraard een aantrekkelijk verloningspakket in lijn met jouw ervaring. Je krijgt een wagen en het nodige materieel ter beschikking gesteld, je hoeft zelf geen investeringen te maken als (beginnende) monteur. Ook de planning & administratie nemen we uit jouw handen, zodat jij je maximaal kan uitleven op de werf

Na een tijdje is er de mogelijkheid door te groeien tot montageleider, technisch bureau, sales, enz. Onze organisatie bouwt aan mooi groeiverhaal dus wie weet wat jij zal doen binnen 5 jaar bij Systimber? :) 

WAT DOET SYSTIMBER?

Systimber is een unieke, gepatenteerde en erg performante houtbouwtechnologie met focus op de particuliere woningbouw en moderne tuingebouwen met wooncomfort. Het systeem deed in 2014 zijn intrede in de Belgische markt en kende sindsdien een sterke groei met 4 verkooppunten in België (GentKortrijk, Somme-Leuze en Brussel) en binnenkort ook in Nederland. In april 2020 startte het bedrijf met eigen productie in Gent en willen we graag de houtbouwmarkt veroveren met onze Duobeams, een duurzaam halffabricaat voor houtbouwers & houthandels die een eigen CNC-balkencentrum hebben.

SYSTIMBER ALS WERKGEVER

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een vlakke structuur en korte beslissingslijnen waarbij ondernemerschap, verantwoordelijkheidszin en gedrevenheid centraal staan. We geven flexibiliteit en vrijheid naar verantwoordelijkheid en staan open voor feedback of verbeteringsvoorstellen. We zijn 100% gepassioneerd door massieve houtbouw en hopen dat we jou dezelfde liefde voor massief hout kunnen bijbrengen (of misschien is die er al?). We zijn een digitaal gedreven organisatie die steeds de processen probeert te automatiseren zodoende de werkdruk te verlagen en de klantentevredenheid te verhogen.

INTERESSE IN DEZE JOB ALS MONTEUR – ASSISTENT – HOUTBOUWER?

Super! Dan horen we graag van jou. Stuur jouw CV naar sollicitaties@systimber.com en vertel ons waarom jij graag deel wil uitmaken van ons Team Monteurs. Voor meer info, kan je telefonisch contact opnemen met Eva op het nummer +32 479 96 99 68. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Deze vacatures interesseren jou misschien ook:

Administratief medewerker

Solliciteer nu

systimber houtschakelbouw team

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]