systimber opendeurdag 24'

Systimber Opendeurdagen 23-25 februari

Systimber nodigt jou & je familie uit voor de jaarlijkse Opendeurdagen in De Pinte (Gent). Ervaar de unieke look & feel van Systimber bijgebouwen, huizen en renovaties in massieve houtbouw tijdens een bezoekje aan ons Design- & Inspiratiecentrum. Wij verwelkomen jullie graag van vrijdag 23/2 tot en met zondag 25/2 voor een rondleiding met een hapje & drankje en een woordje uitleg over duurzaam bouwen, onze werkwijze en de unieke houtschakelbouwmethode.

U kan uiteraard voorbeeldoffertes en draaiboeken inkijken van gerealiseerde projecten die aansluiten bij uw wensen en populaire ontwerpen in virtual reality ervaren. Ook de Mini One is weer van de partij!

– Open house vrijdag van 9u tot 18u
– Open house zaterdag van 9u tot 16u
– Open house zondag van 9u tot 12u

Schrijf je in!

Wij vragen je vriendelijk jou in te schrijven voor de Opendeurdagen via onderstaand formulier en even mee te geven met hoeveel je zal komen en wat voor project je voor ogen hebt. Zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op jullie komst en er voldoende adviseurs aanwezig zijn.

Verkies je een privéafspraak op een later moment? Dat is zeker mogelijk, boek een persoonlijke bezichting via het contactformulier of info@systimber.com.

Praktische details

Opendeurdagen in ons Design- & Inspiratiecentum De Pinte. Adres: Den Beer 18, 9840 De Pinte  – Bezichtig de moderne villa, de gerenoveerde hoeve, het gezellige Tiny bijgebouw én de Systimber Mini.

Krijg een rondleiding, spreek met onze sales en bekijk voorbeeldoffertes van populaire ontwerpen.

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]