Een mooie oplossing voor Daisy’s Tiny Beauty Center

Een mooie oplossing voor Daisy’s Tiny Beauty Center

 

Daisy runt een webwinkel is ook schoonheidsspecialiste in bijberoep. Aanvankelijk ging zij bij haar klanten aan huis, maar hoe langer hoe meer kwamen de mensen bij haar voor een behandeling. Maar dat was geen ideale situatie. Een artikel over Tiny Houses bracht haar op ideeën. Ze zocht mogelijke leveranciers, vergeleek verschillende systemen, en uiteindelijk koos ze voor Systimber Houtschakelbouw.

Daisy had in haar woning wel een aparte kamer om haar klanten te behandelen, maar  al vlug bleek deze te klein voor al haar spullen. Ook het privéleven van het gezin kreeg eronder te lijden. Daisy zocht daarom  eerst een pand om te huren, maar ze  vond geen geschikte en betaalbare locatie. En buitenshuis werken was ook moeilijk te combineren met haar taken als moeder.  

Een artikel over Tiny Houses bracht haar op ideeën. Zou je zo’n compact huisje ook als Beauty Center kunnen concipiëren? Jazeker, zo bleek. En als het kleiner is dan 40 m², kan je het in je eigen tuin plaatsen en hoef je zelfs geen bouwvergunning aan te vragen. 

Ze koos voor Systimber Houtschakelbouw, om verschillende redenen. “Qua architectuur zijn er geen  beperkingen. Een Tiny House is precies groot genoeg, en ik heb er alles wat ik nodig heb. En de montage is bijzonder eenvoudig, zo kunnen we zelf de handen uit de mouwen steken en heel wat geld besparen”.

Het was voor Daisy ook belangrijk om een hoog thermisch en akoestisch comfort te bekomen in haar Tiny House. “In de winter heb ik het graag aangenaam warm, en in de zomer lekker fris. Ook qua geluid is houtschakelbouw een heel goede keuze. Want lawaai zorgt voor onrust en ergernis. En dat is natuurlijk het laatste wat klanten willen wanneer ik hen in de watten leg. En nog mooier maak”, glimlacht ze.

 

 

*Alle plaatsaanduidingen en persoonsnamen in dit artikel zijn fictief, ter bescherming van de privacy van de opdrachtgever

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER

[elfsight_instagram_feed id="1"]