Systimber logo - Solid wood spaces wit

VAKANTIE IN EIGEN TUIN

Design Snel & Eenvoudig Natuurlijke Charme Directe afwerking Wooncomfort

Design

Systimber biedt maatwerk met unieke ontwerpen die vakmanschap en creativiteit combineren voor functionele en esthetische oplossingen.

SNELHEID & EENVOUD

Systimber blinkt uit in snelle en eenvoudige opbouw dankzij het systeem en gestandaardiseerde componenten. Onze gemiddelde opbouwtijd is enkel 5 dagen.

WOONCOMFORT

Het wooncomfort wordt verhoogd door de natuurlijke eigenschappen van hout, zoals warmte-isolatie, geluidsabsorptie en de rustgevende esthetiek, die een gezellige en harmonieuze leefomgeving creëren.

Interieur & Exterieur Met Charme

Systimber staat bekend om zijn strakke en minimalistische ontwerpen, waarbij de nadruk ligt op eenvoud en functionaliteit. Het gebruik van hout in deze ontwerpen voegt een onmiskenbare charme toe, waardoor warmte en karakter aan de ruimte worden toegevoegd. Het strakke minimalisme van Systimber combineert perfect met de natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid van hout, wat resulteert in tijdloze en elegante interieurs en exterieurs.

0
ACTIEF SINDS
0
PROJECTEN
0
MEDEWERKERS

GOOD TO KNOW

IN NEED OF SOME
INSPIRATION?

VLOT EN SNEL
ZO GAAN WIJ TE WERK!

De 7 stappen voor aleer uw droom omgezet wordt in werkelijkheid!

PLAN UW BEZOEK

Kom langs bij Systimber en ervaar zelf het systeem; zie, hoor en voel het verschil ten opzichte van andere bouwsystemen, en ontdek de uitgebreide mogelijkheden die het biedt voor jouw project.
STAP 1

ONTWERP UW DROOM

Werk samen met onze ontwerper om jouw op maat gemaakte droomontwerp te realiseren, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en budget, om een perfect passende oplossing te creëren.
STAP 2

GOEDKEURING VAN OFFERTE

Zodra uw goedkeuring is ontvangen, gaan we direct aan de slag en wijzen we een projectleider toe die u gedurende het hele traject zal begeleiden, zodat u altijd een betrouwbare contactpersoon heeft die u ondersteunt en adviseert.
STAP 3

UITVOERINGSPLAN

Na goedkeuring van de offerte, zal de projectleider onmiddellijk actie ondernemen en een eerste virtuele ontmoeting via Teams organiseren. Tijdens deze sessie zullen alle laatste details, zoals elektriciteit, toevoer en afvoer, grondig worden doorgenomen. Vervolgens zal hij de definitieve plannen opstellen, die aan u worden voorgelegd ter goedkeuring.
STAP 4

PRODUCTIE

Na goedkeuring van de uitvoeringsplannen zal de projectleider alle benodigde stappen ondernemen om de productie voor te bereiden, zodat jouw bouwpakket tijdig en nauwkeurig kan worden samengesteld.
STAP 5

LEVERING & OPSTART MONTAGE

Na een zorgvuldig proces van gemiddeld 12 weken, wordt alles in gereedheid gebracht voor de opbouw. Het langverwachte bouwpakket wordt vervolgens geleverd, waarbij onze bekwame monteurs vol enthousiasme beginnen aan de verwezenlijking van jouw project.
STAP 6

ENJOY

Na een slechts vijf dagen durend proces staat uw prachtige bijgebouw volledig klaar voor gebruik, waarbij het vakmanschap en de efficiëntie van ons team schitteren in de voltooiing van uw project.
STAP 7

MONTAGE? LEER MEER >

WEET JE WAT JE WILT?
WACHT DAN NIET

SYSTIMBER REALISATIES
Bijgebouwen
Aanbouwen
Poolhouses
Optops
Kantoren
Woningen
Atelier
Guesthouses
Vorige slide
Volgende slide

Jouw droomruimte op maat ontworpen!

Ontvang een op maat gemaakt ontwerp dat jouw droomruimte tot leven brengt! 


  • 🌞 Zoninvalstudie: Optimaal natuurlijk licht voor een warme ambiance. 
  • 🏡 Geoptimaliseerd ruimtegebruik: Efficiënte indeling voor meer leefruimte. 
  • 🌳 Perfecte inplanting: Integratie met de omgeving voor een natuurlijke uitstraling. 
  • 💼 Offerte op maat: Jouw droom binnen handbereik met een offerte die bij jou past. 

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

Tijdens een rondleiding in één van onze Inspiratiecentra kan u de modelwoningen of bijgebouwen bezichtigen en overlopen we gerealiseerde projecten, voorbeeldoffertes en plannetjes, die bij uw wensen aansluiten.

Interesse in Systimber ?

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen aan één van onze inspiratiecentra of wil u graag meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

Inspiratiecentrum De Pinte

Den Beer 18,
9840 De Pinte, nabij Gent

info@systimber.com
+32 475 74 65 09
+32 479 96 99 68

Bezoekadres Systimber Somme-Leuze
Rue du Montet 3,
5377 Somme-Leuze nabij Durbuy