Tuinkantoor model tervuren brussel

Bezoek Inspiratiecentrum Tervuren met tuinkantoor

In jouw zoektocht naar het ideale bijgebouw is het belangrijk om een bezoek te brengen aan een Inspiratiecentrum met echte modelbijgebouwen waar je de look & feel van het tuinkantoor kan ervaren. Een foto of render op een pc-scherm kan heel erg verschillen met het uiteindelijke resultaat. 

Klanten kiezen voor Systimber omdat onze bijgebouwen een uniek gevoel overbrengen: gezelligheid, warmte, ruimte en comfort. Deze vier eigenschappen zijn belangrijk in een tuingebouw want je zal er uiteraard een leven lang tijd doorbrengen.

Wens je graag een vrijblijvend bezoek te brengen aan dit tuinkantoor in het Inspiratiecentrum Tervuren? Contacteer ons dan voor een afspraak. Tijdens het bezoek krijgt u een rondleiding, uitleg over Systimber, houtschakelbouw en onze werkwijze en kan u plannen en voorbeeldoffertes inkijken.

Wij hebben ook Inspiratiecentra in Kortrijk en De Pinte waar je modelwoningen, een aanbouw, renovatie en tuingebouwen kan bekijken. Daarnaast werken wij samen met een groep ambassadeurs die hun bijgebouw openstellen voor bezichtiging na afspraak.

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Deel dit artikel

Souhaitez-vous une visite sans engagement ou avez-vous une question?

[elfsight_instagram_feed id="4"]