Bezoek Inspiratiecentrum Kortrijk met moderne tuinstudio

In jouw zoektocht naar het ideale tuingebouw is het belangrijk om een bezoek te brengen aan een Inspiratiecentrum met echte modelbijgebouwen waar je de look & feel van de tuinstudio of het tuinatelier kan ervaren. Een foto of render op een pc-scherm kan heel erg verschillen met het uiteindelijke resultaat. 

Klanten kiezen voor Systimber omdat onze tuingebouwen een uniek gevoel overbrengen: gezelligheid, warmte, ruimte en comfort. Deze vier eigenschappen zijn belangrijk in een bijgebouw want je zal er uiteraard een leven lang tijd doorbrengen.

Wens je graag een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze moderne tuinstudio met plat dak en werk- en eethoek die om te bouwen is tot slaapruimte, berging en kitchenette, in het Inspiratiecentrum Kortrijk? Contacteer ons dan voor een afspraak. Tijdens het bezoek krijgt u een rondleiding, uitleg over Systimber, massieve houtschakelbouw en onze werkwijze. Alsook krijgt u de mogelijkheid om plannen en voorbeeldoffertes in te kijken die aansluiten bij uw wensen.

Wij hebben ook Inspiratiecentra in TervurenSomme-Leuze en De Pinte waar je modelwoningen, een aanbouw, gerenoveerd hoevegebouw en tuingebouwen kan bekijken. Daarnaast werken wij samen met een groep ambassadeurs die hun bijgebouw openstellen voor bezichtiging na afspraak.

 

Deze artikels interesseren jou misschien ook

Deel dit artikel

Souhaitez-vous une visite sans engagement ou avez-vous une question?

[elfsight_instagram_feed id="4"]