houten poolhouse bijgebouw

Zwevend poolhouse op maat voor biljarters

houten poolhouse in houtschakelbouw“Wij zijn een actief koppel met 2 zonen en een groot kennissennetwerk. We ontvangen klanten, zijn vaak bezig in de tuin en zitten graag gezellig samen met familie en vrienden. Daarnaast zijn we ook fervente biljarters. Een tijdje geleden hebben we ons eigen huis verbouwd maar we ontbraken precies nog wat extra ruimte voor onze pooltafel en lounge. Recent beslisten we dan ook om onze tuin onder handen te nemen en we hebben een zwembad laten aanleggen voor de hopelijk nog vele warme zomers.

Toen we met enkele ideeën speelden voor de tuin en wat research deden, wisten we vrij snel dat we een poolhouse wilden plaatsen met een kleine badkamer en ruimte voor de pooltafel en een zitplek. We zijn toen op zoek gegaan naar wat de mogelijkheden waren voor onze tuin. We hebben modulaire poolhouses bekeken, containers maar ook prefab betonoplossingen.

Toen zagen we plots een post van een Systimber realisatie op Facebook, het ontwerp sprak ons heel erg aan en na de website te bestuderen, besloten we een afspraak te maken. Vooraleer we een beslissing nemen, zijn we graag goed geïnformeerd dus hebben we ook nog wat rondgevraagd in onze vriendenkring en de respons was positief. Toen we een bezoek brachten aan het Inspiratiecentrum in de Pinte klikte het bij ons, we hadden er direct een goed gevoel bij.

“Het zwevende terras en het schroefpalensysteem waren voor ons de beslissende factor”

Het warme hout, het wooncomfort en het zwevende systeem met schroefpalen dat weinig ingrijpend is voor de tuin want je hoeft geen betonplaat te gieten, vonden we fantastisch. En bovenal, het maatwerk. Onze tuin is niet zo heel groot vandaar dat standaardoplossingen niks voor ons waren. Systimber liet ons toe ons droompoolhouse te realiseren aan een mooie prijs. We waren zeer tevreden over de korte opbouwtijd, je hoeft geen maanden te wachten vooraleer het gebouw afgewerkt is. Het is een complete ontzorging; op slechts drie dagen tijd was de opbouw geklaard en konden wij inrichten.

Nu genieten we echt van onze familieavonden en weekends. We kunnen er poolen, feestjes geven, gezellig tafelen, ons omkleden of wassen én zelfs gasten laten slapen want de mezzanine is ingericht als kleine slaapkamer. Het zwevend terras sluit naadloos aan op het zwembad wat écht een streling voor het oog is.  Wij zijn heel erg tevreden van onze keuze en raden Systimber houtschakelbouw zeker aan!”

Kom hier meer te weten over de voordelen en vele mogelijkheden van Systimber houtschakelbouw.
Laat je inspireren door onze moderne bijgebouwen & neem contact op! Klik hier om enkele realisaties te bekijken

 

Souhaitez-vous une visite sans engagement ou avez-vous une question?

[elfsight_instagram_feed id="4"]