Waarom een Systimber tuinconstructie?

Systimber houtschakelbouw biedt met zijn 8 centimeter dikke massief houten balken een hoge mate van comfort en welbehagen.  Het is dan ook hét systeem bij uitstek voor alle constructies waar woon- of werkcomfort worden gewenst, zoals tuinkantoortjes, tiny houses, studeerverblijven, poolhouses, logeerkamers, hobbyruimtes enzovoort.

MEER WETEN OVER SYSTIMBER TUINCOMFORT?

MAATWERK

Als “baksteen van hout” past Systimber zich naadloos aan uw plannen aan, van het kleine tuinkantoortje tot het grotere verenigingslokaal.  Onze adviseur bekijkt graag samen met u de plannen en de mogelijkheden voor uw project.

FUNDERING

Systimber is in grote mate zelfdragend, en kan zowel op een betonplaat als ook op schroeffunderingen worden opgebouwd.  Deze schroefpalen kunnen snel worden geplaatst, zijn ideaal voor de opbouw in reeds aangelegde tuinen en kunnen achteraf opnieuw worden gedemonteerd voor de verhuis van uw tuinconstructie!

ZELFBOUW

Zelf met massief hout bouwen ligt nu binnen handbereik.  Immers, er is geen zwaar materieel nodig, de hele bouwkit is op voorhand op maat gezaagd én u krijgt een handleiding voor de opbouw.  U hoeft enkel nog samen te schakelen!  Laat u het toch liever uitvoeren, dan kan dit door een aannemer van uw keuze of stellen wij graag iemand aan u voor.

AFWERKING

Met de afwerking van uw bouwkit houdt u alle opties open.  Bovendien hoeft de afwerking niet onmiddellijk te gebeuren en kan deze in tijd worden gespreid.  Zo hoeven moeilijke keuzes niet meteen gemaakt te worden…

 VROEGBOEKACTIE TUINCOMFORT

Aan de vroegboekers van het tuingeluk: een unieke kans!
Bestel uw tuinconstructie op maat vóór 30 april
en krijg uw bouwkit afgewerkt met een kleurlaag naar keuze!