Vacature Job Montageleider Houtbouw

Vacature Montageleider – Houtbouw

Spijtig, deze vacature werd al ingenomen. 

Bekijk hier onze openstaande vacatures.
___________

Als Montageleider word jij de Systimber Montage-expert van dienstSoms ga je zelf als montageleider aan de slag en breng je een volledige opbouw tot een goed einde, en soms leid je een nieuwe ploeg op als instructeur, waarbij je hen met het systeem en alle tips and tricks vertrouwd maakt.  Ook de dienst na verkoop neem je voor jouw rekening, waarbij je voor kleine en grote problemen uitrijdt en snel inzicht verschaft in probleem en oplossing.  Je schrikt er niet voor terug om vaak met nieuwe mensen aan de slag te gaan, en bent bereid om in heel Vlaanderen te monteren. Is er bij gelegenheid een opbouw in Wallonië of in een van de buurlanden, dan neem je die er met plezier bij. 

Jij gaat uitsluitend met massief hout werken en onze gepatenteerde houtschakelbouwtechniek toepassen. Deze meccanosimpele techniek met schroefpalen als fundament laat jou toe razendsnel op te bouwen (denk: een huis op een kleine week!). Samen met je team ga je een brede waaier aan projecten in allerlei omgevingen realiseren: tuingebouwen, woningen of optops in stadstuintjes of bosrijke omgevingen, boven water of op hellingen… Geen uitdaging is ons en je team te groot.

DEEL JIJ ONZE MISSIE & VISIE?

Centraal in onze visie en missie staat duurzaamheid en de vereenvoudiging & de vergroening van de bouwsector. Door onze unieke houtbouwtechniek is er minder verspilling en vervuiling. Tegelijkertijd hebben onze klanten volledige designvrijheid en meer ruimte. 

NAAR WIE ZIJN WE OP ZOEK?

  • – Je genoot een technische opleiding houttechnologie of bent gelijkwaardig door ervaring. Werken met hout en de oneindige creatieve mogelijkheden hebben voor jou geen geheimen. 
  • – Ervaring met een team aansturen, is een plus
  • – Je kan goed zelfstandig werken en bent ondernemend
  • – Je neemt trots in de kwaliteit van je geleverde werk en haalt persoonlijke voldoening in de afwerking van een project.
  •  

WAT BIEDEN WIJ ONZE MONTEURS – HOUTBOUWERS?

Wij bieden jou een opleiding in houtschakelbouw en vaste werk in een gezond groeibedrijf met een aangename werksfeer. Je gaat samenwerken met toffe collega’s die professionalisme hoog in het vaandel hebben. 

Je krijgt uiteraard een aantrekkelijk verloningspakket in lijn met jouw ervaring. Je krijgt een wagen en het nodige materieel ter beschikking gesteld, je hoeft zelf geen investeringen te maken als (beginnende) monteur. Ook de planning & administratie nemen we uit jouw handen, zodat jij je maximaal kan uitleven op de werf

Na een tijdje is er de mogelijkheid door te groeien of te switchen naar een andere functie. Onze organisatie bouwt aan mooi groeiverhaal dus wie weet wat jij zal doen binnen 5 jaar bij Systimber? :) 

WAT DOET SYSTIMBER?

Systimber is een unieke, gepatenteerde en erg performante houtbouwtechnologie met focus op de particuliere woningbouw en moderne tuingebouwen met wooncomfort. Het systeem deed in 2014 zijn intrede in de Belgische markt en kende sindsdien een sterke groei met 4 verkooppunten in België (GentKortrijk, Somme-Leuze en Brussel) en binnenkort ook in Nederland. In april 2020 startte het bedrijf met eigen productie in Gent en willen we graag de houtbouwmarkt veroveren met onze Duobeams, een duurzaam halffabricaat voor houtbouwers & houthandels die een eigen CNC-balkencentrum hebben.

SYSTIMBER ALS WERKGEVER

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een vlakke structuur en korte beslissingslijnen waarbij ondernemerschap, verantwoordelijkheidszin en gedrevenheid centraal staan. We geven flexibiliteit en vrijheid naar verantwoordelijkheid en staan open voor feedback of verbeteringsvoorstellen. We zijn 100% gepassioneerd door massieve houtbouw en hopen dat we jou dezelfde liefde voor massief hout kunnen bijbrengen (of misschien is die er al?). We zijn een digitaal gedreven organisatie die steeds de processen probeert te automatiseren zodoende de werkdruk te verlagen en de klantentevredenheid te verhogen.

Vrijblijvend solliciteren?

Stuur jouw CV naar sollicitaties@systimber.com en vertel ons waarom jij graag deel wil uitmaken van ons Team Monteurs. Voor meer info, kan je telefonisch contact opnemen met Eva op het nummer +32 479 96 99 68.  Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Deze vacatures interesseren jou misschien ook:

– Monteur (assistent) – Houtbouwer

– Vacature Administratief medewerker

systimber houtschakelbouw team

Wenst u een vrijblijvend bezoek te brengen of heeft u een vraag?

VOLG ONS OP INSTAGRAM @SYSTIMBER