Ongestoord van thuis uit werken? Een tuinkantoor maakt het mogelijk…

Ongestoord van thuis uit werken? Een tuinkantoor maakt het mogelijk…

 

Thuiswerk: het nieuwe normaal?

Nooit eerder werkten zoveel mensen van thuis uit als vandaag. De oorzaak daarvoor is ons allen gekend, en het besef sijpelt meer en meer door dat een terugkeer naar “het oude normaal” niet voor meteen is. Echter, ongestoord thuis kunnen doorwerken is niet evident. Vaak zijn er kinderen in de nabijheid, hoort men het huishoudelijk lawaai op de achtergrond… Dit komt de concentratie en productiviteit niet ten goede. Bovendien heeft niet iedereen het comfort van een aparte bureauruimte in huis. De keukentafel doet dan vaak plaatsvervangend dienst, maar het voortdurend verhuizen van de werkplek is niet comfortabel. Een duurzame oplossing dringt zich op…

 
Tiny Backyard Office biedt soelaas

Een tiny backyard office, of klein tuinkantoortje, is een afgeleide van het tiny house. Het betreft een bescheiden ruimte van 15-20m2 dat in de tuin kan worden geplaatst en waar een comfortabele werkplek kan worden georganiseerd. Zo krijgt men een plaats waar men ongestoord kan doorwerken en een aantal superproductieve uren kan inplannen. Minder stress en betere werkresultaten zijn het resultaat.

 
Waarom een Systimber tuinkantoor?

Systimber ontworp in het licht van de recente gebeurtenissen enkele standaard modelletjes voor tuinkantoortjes, die aan een aantal criteria beantwoorden. Vooreerst zijn ze makkelijk en snel te plaatsen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen in stadstuintjes: er is geen kraan nodig voor transport of opbouw. Een Systimber tuinkantoor is verder niet enkel nuttig en functioneel, maar is erg mooi én biedt een aangenaam comfort gedurende het hele jaar. Tenslotte werden de modelletjes ontworpen in functie van de betaalbaarheid en zijn ze onklopbaar naar prijs/kwaliteit verhouding toe!

 
Ecologisch, circulair en lokaal

Naast prijs en kwaliteit biedt houtschakelbouw nog een aantal andere voordelen. Zo is het, voor wie ecologie hoog in het vaandel draag, interessant om weten dat er enkel met gecertificeerd Europees hout wordt gewerkt. Bovendien wordt gefundeerd op schroefpalen:  dit maakt een betonplaat overbodig en zorgt dus voor minder CO2 uitstoot, en houdt het tuinkantoor verplaatsbaar! Tenslotte gebeurt alle productie in regio Gent en komt de aankoop van een Systimber gebouw de lokale economie ten goede!

 
Eenvoudig en snel te realiseren

De opbouw van een Systimber tuinkantoor is snel en eenvoudig en een kwestie van dagen. Je kan daarbij kiezen om zelf de handen uit de mouwen te steken of alles te laten monteren door een professioneel bouwteam. Door te werken met een schroeffundament blijft de tuin onbeschadigd en is er geen droogtijd. En meteen na de opbouw kan het tuinkantoor in gebruik worden genomen!

 
En wat met de regelgeving?

De regelgeving omtrent vrijstaande bijgebouwen in de tuin is relatief eenvoudig en kan hier worden geraadpleegd: https://www.omgevingsloketvlaanderen.be/losstaande-bijgebouwen.

Desgevallend kan u met de gemeente contact opnemen om te vragen of voor uw perceel bijkomende regels van toepassing zijn.

 
Geïntereseerd?

Meer weten of ook een interesse in een tuinkantoor? Contacteer ons vandaag nog via info@systimber.com  of bel naar 0475 57 47 09.

 

Souhaitez-vous une visite sans engagement ou avez-vous une question?

[elfsight_instagram_feed id="4"]