vacature tekenaar projectleider back office

Vacature Tekenaar – Projectleider back office

Spijtig, deze vacature werd al ingenomen! 

Hier kan je onze openstaande vacatures terugvinden.

___________

JOUW TAKENPAKKET

– De ontwerpschetsen van de verkoper/ontwerper afwerken in Sketch-up en uitrekenen in ons calculatieprogramma.

– Na de verkoop een bouwteammeeting organiseren op de werf en alle nodige gegevens verzamelen.

– Eventuele wijzigingen en min- of meerprijzen bespreken tot en met het akkoord van de klant.

– Uitvoeringsplannen en details uittekenen op basis van standaard componenten.

– De gesprekspartner van de klant blijven doorheen het volledige uitvoeringsproces.

– Het afleveren van een kwalitatief product naar tevredenheid van de klant en dit zowel technisch als commercieel binnen de vooropgesteld planning.

JIJ HERKENT JE HIERIN?

 je hebt een commerciële ingesteldheid

– je geniet technisch inzicht en hebt wat bouwkennis

– je kan goed overweg met Sketch-up & Excel

DEEL JIJ ONZE MISSIE & VISIE?

Centraal in onze visie en missie staat duurzaamheid en de vereenvoudiging & de vergroening van de bouwsector. Door onze unieke houtbouwtechniek is er minder verspilling en vervuiling. Tegelijkertijd hebben onze klanten volledige designvrijheid en meer ruimte. 

  •  

WAT BIEDEN WIJ ONZE TEKENAAR – PROJECTLEIDER BACK OFFICE?

Wij bieden jou een opleiding in houtschakelbouw, onze unieke aanpak & massief houten bijgebouwen. Je gaat vast aan de slag in een gezond groeibedrijf met een aangename werksfeer. Je werkt samen met toffe collega’s die professionalisme hoog in het vaandel hebben. 

Je krijgt uiteraard een aantrekkelijk verloning en bonuspakket in lijn met jouw ervaring. 

Wie zijn jouw directe collega’s? De verkopers, het technisch bureau & 

WAT DOET SYSTIMBER?

Systimber is een unieke, gepatenteerde en erg performante houtbouwtechnologie met focus op de particuliere woningbouw en moderne tuingebouwen met wooncomfort. Het systeem deed in 2014 zijn intrede in de Belgische markt en kende sindsdien een sterke groei met 4 verkooppunten in België (GentKortrijkSomme-Leuze en Brussel) en binnenkort ook in Nederland. In april 2020 startte het bedrijf met eigen productie in Gent en willen we graag de houtbouwmarkt veroveren met onze Duobeams, een duurzaam halffabricaat voor houtbouwers & houthandels die een eigen CNC-balkencentrum hebben.

SYSTIMBER ALS WERKGEVER

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een vlakke structuur en korte beslissingslijnen waarbij ondernemerschap, verantwoordelijkheidszin en gedrevenheid centraal staan. We geven flexibiliteit en vrijheid naar verantwoordelijkheid en staan open voor feedback of verbeteringsvoorstellen. We zijn 100% gepassioneerd door massieve houtbouw en hopen dat we jou dezelfde liefde voor massief hout kunnen bijbrengen (of misschien is die er al?). We zijn een digitaal gedreven organisatie die steeds de processen probeert te automatiseren zodoende de werkdruk te verlagen en de klantentevredenheid te verhogen.

Graag vrijblijvend solliciteren?

Stuur jouw CV naar sollicitaties@systimber.com en vertel ons waarom jij graag deel wil uitmaken van ons Systimber team. Voor meer info, kan je telefonisch contact opnemen met Eva op het nummer +32 479 96 99 68.  Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Deze vacatures interesseren jou misschien ook:

– Vacature Administatief medewerker

Systimber teamfoto

Souhaitez-vous une visite sans engagement ou avez-vous une question?